aukra-maritime-guerra-kran

Aukra Maritime har fått enerett på salg og service av Guerra kraner i Norge.

Aukra Maritime har enerett på salg og service av Guerra marinekraner i Norge. Vi har service-punkter for Guerra langs hele norskekysten. Kranene er designet og bygget som ekte marinekraner, og tåler ekstreme og barske forhold med lave temperaturer. Guerra maritime kraner er metallisert for bruk i saltvann, noe som gir god rustbeskyttelse og lang levetid. 

Ricardo Sánchez – Ansvarlig for marinedivisjonen i Guerra

«Vi har jakta på AUKRA MARITIME som norsk samarbeidspartner for Guerra i mange år. Aukra Maritime passer som hånd i hanske for oss. De har fokus på kraner for maritimt miljø, og de har lang erfaring og høy kompetanse. Nå passet det endelig for begge parter, og vi ser frem til et godt samarbeid med vår norske avtalepartner», sier Ricardo Sánchez i Guerra Cranes.

Per Arne Rindarøy
Daglig leder Per Arne Rindarøy – Aukra Maritime – marine kraner fra Guerra

«Vi er meget godt fornøyd med avtalen som gir oss enerett på salg og service av Guerra kraner i hele landet, og vi markerer dette med kampanjepriser på Guerra kraner ut april 2021», sier daglig leder i Aukra Maritime, Per Arne Rindarøy.

Guerra marinekraner passer godt for norske fiskebåter og havbruk da de er designet og produsert for bruk på sjøen under barske forhold og lave temperaturer.

«Årets kvalitetsfisker 2020, Ragnhild Kristine» har selvsagt Guerra kran fra Aukra Maritime.

Her finner du mer informasjon om Guerra kampanjen.