Real Marine Cranes!

Skreddersydde løsninger - Foretrukket av ledende redere!

Real Marine Cranes!

Aukra løfte- og håndteringsutstyr for havnæringene er foretrukket av ledende redere. Vår spesialitet er skreddersydde løsninger som vi utvikler sammen med kunden. Produktportefølgen består av kraner, daviter, luker og porter mm. Vi jobber aktivt for tryggere og grønnere dekkoperasjoner. Våre elektriske kraner med AUKRA multistyresystem bidrar til grønnere drift, og vi deltar aktivt i utvikling av nye autonome kraner som vil gjøre dekkoperasjoner tryggere.

Våre markeder for løfte- og håndteringsutstyr

Standard eller skreddersydd løfte- og håndteringsutstyr for fiskebåter. Designet for norske forhold med utfordrende og krevende miljøer.

Standard eller skreddersydd løfte- og håndteringsutstyr for havbruksnæringen. Designet for norske forhold.

Innovative løfte- og håndteringssystemer for cruise-/ekspedisjonsskip.

Standard eller skreddersydd løfte- og håndteringsutstyr for bruk under krevende dekksoperasjoner på offshorefartøy.

Vår spesialitet er skreddersydd og kundetilpasset løfteutstyr for krevende maritime miljøer.

Aktuelt

Nytt Boat Landing System for ULSTEIN SX222 TWIN X-STERN design.

Vi er stolte av å kunngjøre vår kontrakt for et nytt Boat Landing System for to OLYMPIC-offshore wind fartøyer som bygges ved ULSTEIN Verft. Det nye Boat Landing Systemet vil gi økt sikkerhet ved overføring av personell.

«Vi har samarbeidet tett med både Ulstein og Olympic i detaljene rundt dette nye Boat Landing Systemet og er veldig ivrige etter å starte arbeidet», sier Per Arne Rindarøy, administrerende direktør i Aukra Maritime.

Read More »

Norge er anerkjent over hele verden for høy kompetanse innen løfte- og håndteringsutstyr for offshore og maritim industri. Vi har mange års erfaring med kundetilpassede og skreddersydde løfte- og håndteringsløsninger for bruk ombord på lastebåter, cruise-/ekspedisjonsskip, offshore fartøy og fiskebåter.

Vi er ISO 9001 sertifisert og vi har lang erfaring med å levere løsninger som er tilpasset kundens behov og krav. Alle våre kraner og daviter er designet og produsert i henhold til DNV standarder.

Service tilgjengelig 24/7

Vi forstår hvor viktig det med 24/7 service for å unngå unødig driftsstans. Vår serviceavdeling rykker ut på kort varsel, over hele verden. Tilbakemeldinger fra våre kunder viser hvor viktig dette er, og at de setter pris på rask respons fra vår serviceavdeling.

Aukra Maritime- Norwegian Quality

Norwegian Quality

Ever since the Viking Age, Norwegians have used what the ocean have to offer. Norway is well known for its shipyards and marine industry.

DNV GL Design

All cranes and davits are built according to DNV GL standards.

Aukra Maritime - tailor-made

Tailor-Made

Our products can be adjusted according to different needs. All lifting and handling are designed and buildt specially for use onboard vessels.