Boat Landing System

AUKRA Boat Landing System er designet for sikker, fleksibel og effektiv transport av personell til og fra et fartøy. System er basert på et «rør-i-rør» design som tillater hydraulisk justering i henhold til forskjellen mellom fartøyets vannlinje og vannlinjen til Crew Transfer Vessel (CTV).  

BOAT LANDING SYSTEM (BLS)

AUKRA Boat Landing System monteres i 2 avtagbare seksjoner som etterlater kun doblingsplater på utsiden av skutesiden etter demontering. Den nedre seksjonen boltes til en monteringsflens og den øvre seksjonen installeres med bruk av ett låsebolt arrangement.

 

Mannskap og personell overføres mellom fartøyet/CTV ved å klatre opp og ned stigen montert innvendig mellom systemets 2 seksjoner. Hver person sikres med et løftebelte som er festet i en bjelke over tilkomsten til systemet.

 

Systemets designlast er 20.000 kg og maks tillatt høydejustering er 2460 mm.

BÅTLANDINGSSYSTEM (BLS)

Nytt Boat Landing System for ULSTEIN SX222 TWIN X-STERN design på OLYMPIC Offshore Wind fartøyer.

Nytt Boat Landing System for sikker transport av personell til og fra ULSTEIN SC222 design på 2 stk OLYMPIC Offshore wind fartøyer. Aukra Maritime har samarbeidet tett med både Ulstein og Olympic i detaljene rundt dette nye Boat Landing Systemet.

Fartøyene er planlagt levert i løpet av våren og sommeren 2024.

Einar Ravn Støvreide

For mer informasjon og pristilbud

Kontakt salgssjef Einar Ravn Støvreide.

Tel: +47 959 37 108
ers@aukramaritime.no