Fiskebåt-Aukra-kran-fisker-maritim-kran

Årets kvalitetsfisker

Det er Norges Råfisklag som står bak den nasjonale prisen. I 2020 var det den 17. gangen hedersprisen deles ut. «Den går til fiskere som gjør en ekstraordinær jobb for å levere produkter av utmerket kvalitet, og som er et forbilde og en inspirasjon for andre i villfisknæringen», heter det fra Råfisklaget.

Fisk i verdensklasse

– Årets vinner forsyner viktige verdensmarked og noen av Norges beste restauranter med fisk i verdensklasse. De tenker nytt, hele tiden med høy kvalitet i fokus, sier Råfisklagets markedssjef, Synne Guldbrandsen, og føyer til: – «Ragnhild Kristine» sitt mannskap er unge, fremoverlente ambassadører for næringa.

Båten som ble kåret til «Årets kvalitetsfisker 2020» har selvsagt Guerra kran fra Aukra Maritime.

Der andre fartøy har lasterom, er det en moderne fabrikk for kvalitetsbehandling av fisk i 15 meter lange «Ragnhild Kristine». Rederne og mannskapet får skryt: – De tenker nytt, hele tiden med høy kvalitet i fokus, sier markedssjef i Norges Råfisklag, Synne Guldbrandsen. 
Foto av båt: Brunes Foto

Klikk her for å les hele saken i RBnett

fisker-aukra-kran
Torstein Orten (t.h.) sammen med mannskap Rolf Erik Waage under levering av fangst hos O. Skarsbø AS i Harøysund i februar 2020. Foto: Oddbjørn Harnes

“Skal vi bygge flere båter, skal også de ha samme type kraner. Krana har fungert knirkefritt fra dag en.” sier reder og fisker Torstein Orten.

Aukra Maritime har fått enerett på salg og service av Guerra marinekraner i Norge. Vi markerer avtalen med kampanjepriser på Guerra kraner ut april 2021. Les mer her.